Relatietherapie bij Lotte
Samen sterker

Supervisie 

Individueel: € 100 per sessie van 45 minuten


Groepssupervisie: 

Bij 2 deelnemers: € 66 per persoon per sessie van 60 minuten

Bij 3 deelnemers € 66 per persoon per sessie van 90 minuten


Kosten 

​Ik geef supervisie in systeemtherapie en EFT relatietherapie. Deze supervisie sessies zijn erkend bij de NVRG  en Stichting EFT.


​Als supervisor zie ik mijzelf als reisbegeleider. Jij komt in supervisie omdat je op reis bent met je cliënten, maar soms even niet weet waar je naartoe moet. In supervisie stem ik af op wie jij bent, waar je vandaan komt, waar je staat, waar je naartoe wilt en welke bagage je meeneemt. Onderweg stellen we vragen om beter te snappen wat er gaande is in het systeem en in jou, doen we rollenspellen, kijken we naar video opnames van je sessies en schrijf je regelmatig een reisverslag. Ik help je reflecteren, denken, voelen en leren door te ervaren en te proberen. Samen kijken we wat er in jou mee resoneert bij de systemen die jij ontmoet. En wat je nodig hebt om hiervoor te zorgen, zodat jij weer goed voor jouw systeem kan zorgen en zij weer goed voor zichzelf en elkaar. Ik wil jou helpen om je eigen weg te vinden.

Ik heb EFT als kaart, mijn emoties als kompas en een telefoon voor noodoproepen. Samen komen we er wel. Wees welkom. Om met Loesje te spreken “Ga je mee verdwalen, ik weet de weg”.