Stellen vertellen

Peter (53) en Anne  (51),  18 jaar samen, 2 kinderen op de middelbare school.

Lotte hielp ons om nieuwe woorden te vinden waarmee we elkaar veel beter zijn gaan begrijpen. Het waren hierbij niet haar wijsheden die zij oplegde, maar onze eigen inzichten, in onze eigen woorden.

We hebben ons van het begin af aan veilig gevoeld bij Lotte. Soms ging ik weg met een traan, maar ook elke keer met meer begrip voor elkaar en meer vertrouwen in onze relatie.
Lotte, ik ben blij dat we je ontmoet hebben!

Willen jullie mij graag een keer spreken voordat je bepaalt of je een afspraak wilt maken? Bel gerust!

Tel: 0645438781

Een relatietherapeut zoeken kan lastig zijn. Wie kies je? Een goede klik is immers belangrijk.


Om jullie te helpen alvast een indruk van mij te krijgen, vertellen stellen in hun eigen woorden hoe zij de therapie en mij als therapeut ervaren hebben. 

Hun namen zijn geanonimiseerd.


Martine (54 jaar) en Suzan (58 jaar), sinds 6 jaar samen

Bedankt voor je begeleiding die zowel helder, doortastend  als empatisch is. Wij voelden ons veilig door jouw regie, die structuur bracht en tegelijkertijd warm en licht voelde. Dankjewel..

Tessa (34 jr) en Michiel (31 jr), sinds 2 jaar samen.

Lotte is een prettige, doortastende therapeut. Ik was aangenaam verrast hoe snel ze de kern wist te raken van de problemen die tussen mij en mijn partner speelde. Ze wist regelmatig exact de pijnpunten te raken die nodig waren voor ons om meer inzicht te krijgen en verder te komen in onze relatie. Dat deed ze met betrokkenheid, zorgzaamheid en aandacht. Ik ben ontzettend blij met de stappen die we onder begeleiding van Lotte hebben genomen en het plezier wat er weer in onze relatie is teruggekeerd!

Bram (42 jr) en Suzanne (41 jr), sinds 14 jaar samen, 2 kinderen op de basisschool.

Lieve Lotte, jij hebt ons geholpen te vinden wat wij kwijt waren: onze liefde voor elkaar. Jij hebt ons daarmee een groot geschenk gegeven. Het gevoel onze liefde te verliezen deed ons veel pijn. En ook het herinneren van onze liefde bleef daar niet van gevrijwaard. Maar de liefde is het waard om voor te vechten. Je beloofde ons bij aanvang van onze zoektocht om ons te zullen helpen en bij te staan. Onze nood was toen het hoogst. Wij stonden aan de afgrond van onze relatie en waren bang. Jij bent al die tijd onze steun en toeverlaat gebleven. Je hebt ons moed ingesproken en vertrouwen gegeven toen wij dat zelf niet konden. Nu kunnen wij onszelf helpen, en nemen we dankbaar en vol vertrouwen afscheid.

Relatietherapie bij Lotte
Samen sterker

Marjolein (72) en Pieter (77), 51 jaar samen, 3 volwassen kinderen, 5 kleinkinderen.

Lotte heeft ons geholpen om elkaar, na al die jaren, weer beter te begrijpen. Er is veel gebeurd in ons leven en onze relatie veranderde daardoor. We hebben geleerd om onze gedachten en gevoelens weer uit te spreken naar elkaar. En bleken elkaar vaak verkeerd te begrijpen, jarenlang. We hebben ons daardoor lang alleen gevoeld bij elkaar. Nu leren we voorzichtig om weer vertrouwen te hebben in elkaar. Dat is nog niet altijd makkelijk, maar het begin is er. We ervaren weer voor het eerst in lange tijd hoe het is om je samen te voelen, in plaats van alleen.

Steve (33 jaar) en Maartje (29 jaar), sinds 1 jaar samen.

We hebben Lotte ervaren als een vlotte en slimme therapeut.
Dat Lotte zelf ook nog jong is sloot goed bij ons aan. Ook vonden we het fijn dat ze een nuchtere kijk op de zaken heeft. Ze weet snel een vertrouwde omgeving te creëren, we gingen altijd lichter weg dan we er heen gingen.
Op een natuurlijke manier wordt in de sessies de methode van EFT toegepast. Lotte heeft ons echt geholpen inzicht te krijgen in patronen die we zelf niet zagen. Het resultaat is dat we nu beter verbinding kunnen maken als we elkaar even 'kwijt raken'. Soms geeft ze in de sessies ook wat informatie over modellen of theorieën die ze gebruikte, dat is prettig.
Dankjewel Lotte!