Een Houd me Vast relatiecursus helpt om je partnerrelatie te verbeteren. Het is een soort EFT therapie in sneltreinvaart, je behandelt dezelfde onderwerpen als in individuele EFT therapie, maar in een hoog tempo en met veel inzet van jullie zelf tussen de sessies door.

Je leert anders te kijken naar de patronen in je relatie. Negatieve patronen leer je stoppen en je leert om onderliggende emoties en behoeftes te herkennen en uit te spreken naar elkaar. Je leert jezelf en elkaar beter begrijpen. Dit alles zorgt voor meer rust, meer verbinding en een stevigere basis van jullie relatie. Uit allerlei onderzoek blijkt dat de Houd me Vast cursus enorm snel en blijvend je relatie verbetert.


De Houd me Vast relatiecursus is  echt een cadeau voor jezelf, elkaar en jullie eventuele  kinderen!

 In de Houd me Vast relatiecursus leren jullie onder andere:

  • Hoe liefde werkt: begrijp je emoties in termen van verbinding

  • Onderzoeken en veranderen van (destructieve) patronen binnen jullie relatie

  • Je gevoeligheden in de relatie herkennen

  • Op een andere manier omgaan met de moeilijke momenten die in jullie relatie zijn voorgevallen

  • Praten over jullie intimiteit en verlangens en eventuele drempels hierin

  • Hoe jullie een veilige basis kunnen bouwen om moeilijke dingen te kunnen bespreken.


De Houd me Vast relatiecursus bestaat in allerlei vormen, met allen dezelfde inhoud. De leiding van de 'Houd me vast'-bijeenkomsten is in handen van EFT-therapeuten, die getraind zijn in het 'Houd me vast'-trainingsprogramma.

We bieden de Houd me Vast cursus aan in een intieme setting met een kleine groep, zodat we elk stel begeleiding op maat kunnen bieden tijdens de training. Aan deze training doen maximaal zes stellen mee. De training is zo opgezet dat er een gezamenlijk gedeelte is, afgewisseld met gesprekken alleen met je partner, waarbij je deels begeleid wordt door ons. Tijdens de training werken we met videomateriaal, oefeningen en huiswerk opdrachten. Individuele problemen zullen we niet in groepsverband bespreken en je hoeft niets te delen wanneer je dat niet wilt. De meeste mensen zien op tegen relatietherapie in een groep, maar je werkt vooral samen met je partner!

  

 

HOUD ME VAST CURSUS maart 2022

De eerstvolgende Houd me Vast cursus vindt plaats op 19 en 26 maart van 9.00-17.00 uur onder leiding van Marlies Lenstra en Lotte van Hoorn.


LOCATIE: Villa Verbinding, Landgoed Zonnestraal

Loosdrechtse Bos 21d, 1213 RH te Hilversum

KOSTEN:
€850,- per stel, inclusief intake, het boek Houd me Vast van Sue Johnson, jullie eigen Houd me Vast werkboek en uitgebreide lunch op beide dagen.
Voor meer informatie of vragen, bel of mail mij of Marlies op 06-43821777 of marlies@villa-verbinding.nl

​Wanneer je snel je relatie wilt verbeteren en bereid bent daar hard voor te werken,  is de Houd me Vast cursus wat voor jullie. 


Houd me vast relatietherapie  

Relatietherapie bij Lotte
Samen sterker

   Deelnemers vertellen over de Houd me Vast cursus


 "Heel fijn, bijzonder. Ja, ook zwaar, ongemakkelijk     en vermoeiend. Ik weet niet hoe het was afgelopen tussen ons als we dit niet hadden gedaan".


"Ik heb voor mijzelf inzichten gekregen in wat ik voel en doe'en waar ik behoefte aan heb."


"Wij hadden echt die stok achter de deur nodig anders schuiven we deze oefeningen en deze gesprekken voor ons uit. Deze cursus heft ons enorm veel verder gebracht."


"Door de Houd me Vast cursus is mijn vertrouwen is gegroeid dat we zonder ruzie moeilijke dingen kunnen bespreken."


"We kunnen beter onder woorden brengen wat er in ons speelt en tussen ons speelt."


"De Houd me Vast cursus was niet aangenaam, maar wel heel nuttig."